tirsdag, 12 september 2017 10:56

Nyhedsmail (ungdom+senior)

Ungdom

Dispensationer
Husk at få søgt de forskellige dispensationer i tide. Det gælder både for spillere der skal spille på ældre hold, talentstatus og holdfællesskaber.
Information om de forskellige dispensationer samt link til blanketter kan I finde her.

Bolde
Der har været en forespørgsel ift. bolde til GP og SM da nogle klubber har skiftet bold til f.eks. Molten. Arrangørklubben vælger hvilken model/type bold der skal spilles med. Et hold kan ikke nægte at spille med en godkendt bold.

Netværksmøde
Husk netværksmøde onsdag 20. september 17.30-20.30. Tilmelding skal ske til Christina Juhl fra Volleyball Danmark på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Tilmelding til kidsstævner og Grand Prix
Husk at i morgen kl. 10.00 er der frist for tilmelding af kidsstæverne den 17/9 (level 2 og 3). Der er stadig plads til mange flere hold - HINT HINT! J
I morgen er der også frist for tilmelding til Grand Prix Seedningsstævne den 24/9.

Nyhedsmail - ungdom
Husk at tilmelde jer nyhedsmailen hvis I fortsat ønsker at få denne fremover.

Senior

Hævercamp
Efter opfordring vil vi forsøge at oprette en hævercamp - et kort aftenkursus hvor hævere og trænere kan få inspiration til hævertræningen.
Vi holder hævercampen torsdag 5. oktober 19.15-21.15 i Kedelhallen på Frederiksberg. Instruktøren bliver Mats Bjørkman som bl.a. er træner for DU16 landsholdet som i sommer spillede EM.
I kan læse mere om den og tilmelde jer her.

Dommerpåsætning
Hvis der er ønsker til dommerpåsætningen af seniorkampene, skal jeg have besked senest i morgen 13. september. Ellers er I velkommen til at tilføje dem på listen her.
Jeg giver dommerne besked om at de kan tjekke listen løbende for at se hvor der søges dommere til. Da vi ikke har særlig mange projektdommere i kredsen tilbage, er I også meget velkommen til at dele budskabet blandt jeres klubdommere. Det kunne jo være der var en der havde tid og lyst til at hjælpe en naboklub - og tjene en skilling på vejen :)

Serie 2 herrer
Jeg har modtaget tilbagemeldinger fra de fleste hold i rækken. Vi tilføjer Lyngby-Gladsaxe til rækken så der nu er 7 hold. Jeg udformer en ny plan i løbet af ugen, men beholder som udgangspunkt de kamp der allerede er planlagte.

Kredspokal
I filen der blev sendt i fredags, havde jeg glemt at rette titlen på en af fanerne fra sidste års sted og dato til denne sæsons. Som der stod i mailen, spilles 1. runde den 23/9 i Taastrup. Information om kredspokalen er også til at finde her.
Sjællands Volleyball Kreds ~ Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby ~ Tlf. 26 80 23 95 ~ svbk@svbk.dk