torsdag, 03 maj 2018 20:56

SVBK søger medlemmer til UU

Xperson.png

Vi leder efter frivillige ledere til SVBK’s ungdomsudvalget (UU).

UU består lige nu af Per Hansen (formand for udvalget og økonomi ansvarlige i bestyrelsen), Signe Lagoni (kidstræner og forælder fra Farum-Holte) og Elmer Petersen (formand i VK Vestsjælland).

Udvalget mødes ca. 4-5 gange om året og er overordnede ansvarlige for planlægningen, koordinationen og administrationen af SVBK’s ungdomsturneringer (herunder Kids, Teen, GP og SM), samt indstille eventuelle forslag til reglementer og propositioner til bestyrelsen.
Derudover skal UU være med til at udvikle ungdomsvolley i kredsen såvel som i hele Danmark, samt at iværksætte andre arrangementer for at motivere og stimulere spillerne spillemæssigt og socialt.

Hvem er du?

Du har interesse for volleyball men især ungdomsvolley.

Du skal helst være aktiv i ungdomsvolley ved at være træner, ungdomsleder eller en ungdomsspiller (minimum 15 år), så du ved hvad der forgår i miljøet.

Du synes det er sjovt at udvikle sporten og vil gerne være med til at udvikle rammerne for den så flere børn/unge starter med at spille volleyball, men også bliver ved med det.

Du synes det er spændende at være en del af noget større end din egen klub og gøre en forskel for hele kredsen og rigtig mange børn der synes volleyball er den sjoveste sport.

 

Kontakt kredssekretæren for mere information eller hvis du vil være med i UU.

Sjællands Volleyball Kreds ~ Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby ~ Tlf. 26 80 23 95 ~ svbk@svbk.dkFB