tirsdag, 22 maj 2018 14:43

Ekstraordinære indplaceringer og foreløbig rækkeinddeling

Så har vi fået overstået de fleste turneringer (vi mangler kun level 3 og 4 SM i weekenden) og kan så småt se fremad mod den nye sæson.

Her kan I se rækkeinddelingen for seniorholdene som det ser ud nu efter sæsonens resultater. Der kan dog være ændringer ift. DS2/DS3 samt HS2 og evt. HS3 afhængig af eventuelle nye hold, ekstraordinære indplaceringer og trækninger.

Der er mulighed for at søge en ekstraordinære indplacering senest 1. juni. Disse pladser er de ”tomme” felter på skemaet. Hvis pladserne ikke bliver tildelt, vil holdene i næste række blive tilbudt pladsen. Jeg vil dog anbefale disse hold at søge den ekstraordinær indplacering, hvis de mener at de bør få pladsen fremfor lavere rangerede eller nye hold.

I kan finde ansøgningsblanketten på samme side som blanketten skal uploades til: http://svbk.dk/turnering/turnering/ekstraordinaer-indplacering

Indbydelsen til den nye sæson sender jeg efter turneringsudvalget har haft sit møde på torsdag, hvor propositioner og reglementer bl.a. skal kigges igennem.

Skulle i have spørgsmål eller er i tvivl om noget, er I velkommen til at kontakte kredssekretæren.

Sjællands Volleyball Kreds ~ Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby ~ Tlf. 26 80 23 95 ~ svbk@svbk.dkFB