Som led i SVBK’s fokus på dommerområdet de sidste sæsoner, vil vi i foråret 2020 kåre ”Årets SVBK dommer” og ”Årets SVBK ungdomsdommer” i hver klub.

Vi vil gerne vise vores taknemmelighed overfor de volley-mennesker der stiller sig op og hjælper med at få afviklet alle vores kredskampe – fra kids og ungdom til senior.

Hvordan man i klubberne vil finde årets dommere, er op til klubberne. Det kan være bestyrelsen vælger og indstiller, eller det kan være en afstemning blandt spillerne og/eller trænerne osv. - det bestemmer I.

 

Om det er den dygtigste dommer, den sjoveste dommer, den mest aktive dommer, eller den der altid tager tjansen når man mangler... det er op til jer. Vi har bare nogle få praktiske krav der skal overholdes:

Årets SVBK dommer skal være min. 18 år og uddannet dommer samt have dømt kredskampe for klubben i løbet af sæson 2019/20.

Årets SVBK ungdomsdommer skalv være under 18 år og have dømt kids-, teen- eller ungdomskampe i løbet af sæsonen 2019/20.

 

Alle de kårede dommere får en t-shirt med teksten ”Årets SVBK dommer 2020”.

Når I har fundet årets dommer(e) i jeres klub, indstiller I dem ved at udfylde nedenstående formular senest 1 april.

I må meget gerne skrive et par ord om hvorfor vedkommende er kåret til årets dommer - ikke et krav, blot et ønske.

Udover en t-shirt inviteres dommerne til kredspokalfinalerne den 25. april i Taastrup, hvor vi gerne vil hædre dem. De voksne dommere inviteres til kredspokalmiddag efter den sidste kamp, mens de unge tilbydes noget forplejning i hallen under finalerne.

Hvis man ikke har mulighed for at være der, vil t-shirtene blive sendt til klubben og vi håber at man vil gøre lidt ud af at hædre disse dommere.

Årets SVBK Dommer

Sjællands Volleyball Kreds ~ Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby ~ Tlf. 26 80 23 95 ~ svbk@svbk.dkFB ~ CVR. 40298215