Årets SVBK'er 2020 – Nina Juncker, Glumsø Gymnastikforening

I år fik SVBK 3 rigtig gode og stærke indstillinger til prisen og bestyrelsen valgte at give prisen til Nina Juncker fra Glumsø som blev indstillet af VK Vestsjælland med disse ord:

"VK Vestsjælland indstiller Nina, Glumsø Gymnastikforening, til Årets SVBK’er.

Nina startede en volleyballafdeling op i Glumsø (en lille by mellem Næstved og Ringsted) for et par år siden. Hun startede med Teen/U14, derefter noget senior mix og op til denne sæson, har hun startet en kidsafdeling op.

Når vi i VKV har kunnet følge Nina så forholdsvis tæt, er det fordi hun spurgte os lidt til råds inden opstart og på den måde kom i gang med ungdomsvolley. Herefter er hun fast inventar på vores volleycamps og træningslejre med sine kids- og ungdomsspillere.

Ligeledes stiller Glumsø op både til Grand Prix, kids- og ungdomsstævner i SVBK regi, endda med flere hold. I spidsen for al dette står altså Nina, som man virkelig må kalde en ildsjæl, og vi er meget imponerede af hendes arbejde, og det hun har startet op i så forholdsvis lille by og på den ret korte tid.

Vi har det allerbedste indtryk af Nina som volleyballtræner, og så sandelig også som menneske. Hun formår virkelig at samle de unge mennesker om volleyball med sin entusiasme og smittende humør. Samtidig er hun den lidt stille person, som man dog altid kan regne med, og det er stensikkert, at SVBK har fået en volleyball ildsjæl i Nina og en stærk og levedygtig klub i Glumsø."

 Logo kids programmer trænerklubben  cityvolleyBeachvolleybedstevolleyvolleypedia

Sjællands Volleyball Kreds ~ Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby ~ Tlf. 26 80 23 95 ~ svbk@svbk.dk ~ CVR. 40298215