MVP

I sæson 2020/21 blev der indført et nyt (ekstra) turneringssystem der hedder MVP App.
MVP findes i både browser version og App på mobil/tablet.

Vi nåede desværre ikke at teste systemet igennem i 20/21 sæsonen, så vi forsøger igen i 21/22. E-kampskemaet er desværre ikke testet igennem endnu så den venter vi lidt med.

Vi ved godt at I har mange spørgsmål og mange forslag til hvordan tingene skal være eller kan være, men lige nu er det vigtigste at systemet testes igennem ift. beskeder, kampflytninger, påsætning af sekretær/dommer og eventuelle afbud. Det andet må komme hen ad vejen.

Her er nogle praktiske informationer omkring MVP:

Profil

Når du opretter dig - uanset om det er i browserversionen eller i App'en - skal du huske at dit navn skal stå på profilen. Hvis systemet ikke har spurgt dig om at skrive dit navn, kan du gøre det ved at logge dig ind og klikke på Profil og skrive dit navn. Dette er vigtigt da navnet skal bruges hvis du tilknyttes et hold som spiller, træner, holdleder eller er turneringsleder.

Kampflytninger

Når kampe skal flyttes er det følgende procedure der skal følges:

  1. Klik på kampen og skriv en besked (synligt for både forbund og modstanderne) hvor I oplyser at kampen ønskes flyttet.
  2. Hvis I allerede har et forslag til hvornår kampen kunne spilles, kan I forslå det ved at klikke "ret tid" og vælge dato, tidspunkt og hal. Kampen vil få en gul markering med "flytning i gang".
  3. Hvis I ikke har nogle forslag endnu og I selv er hjemmeklubben, kan I klikke på knappen "Marker som flyttes". Det er kun hjemmeklubben der har den knap.
  4. Som modstandere svarer man hurtigst muligt med en besked om at man har set beskeden, accepterer/afviser kampflytninganmodningen eller evt. om man undersøger sagen. Hvis man er hjemmeklub på kampen, kan man sætte kampen på "marker som flyttes" hvis man accepterer kampflytningen.
  5. Hvis der er et forslag om en ny dato kan man vælge at klikke på knapperne "Acceptér" (hvis forslaget er god og man kan spille dér), "Check" (for at tjekke om der er konflikter med forslaget), "Afvis" (hvis man ikke kan spilles på den dato der er forslået).
  6. Hvis modstanderne accepterer forslaget på ny kampdato/tid ændres kampen til at have "OK"/grøn markering ud fra kampen (fra gul / flytning i gang).
  7. Hvis modstanderne afviser forslaget, vil dette komme på som en besked i tråden på kampen.
  8. Man kan også aftale en ny dato f.eks. på en træningsaften ved at skrive frem og tilbage i besked-tråden og derefter sættes den aftalte dato ind som forslag efterfølgende.

Som I kan se så er der lidt forskellige tilgange til hvordan man flytter en kamp og forslår en ny dato.

Være obs på at SVBK kan se beskederne på kampen, men modtager ikke notifikationer eller mails hver gang der er en besked (det ville være for mange mails). Derfor hvis man ønsker at kredssekretæren skal kigge på noget specifikt ifm. kampen, skal I sende hende en besked eller mail om det.

Når der kommer beskeder på en kamp vil turneringsleder og trænere tilknyttet holdene få en notifikation i App'en eller som mail. Man skal ikke besvare mailene, men skrive svarene direkte på kampen som besked.

Vejledninger (pdf):

Udskriv E-mail

Sjællands Volleyball Kreds ~ Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby ~ Tlf. 26 80 23 95 ~ svbk@svbk.dkFB ~ CVR. 40298215