u14U16U18

 

SVBK bakker op omkring forbundets suspenderingen af alle kamp- og stævneaktiviteter gældende fra den 12. marts og måneden ud grundet stigende risiko for smittespredning af Corona-virus.
Dette vil sige at kampe i kredsturneringen, kredspokalen og ungdoms SM ikke spilles i marts. Alle stævner (kids, teen, GP og alt. stævner) aflyses resten af marts.
Mere info om hvad der skal ske med de suspenderede kampe, vil blive sendt ud hurtigst muligt efter 1. april når vi kender situationen til den tid.
Læs mere her: https://www.facebook.com/svbk.dk/posts/2764444500303617

Spilles over 3-5 runder fordelt med 1-2 runder i efteråret og 3 runder i foråret eller alle runder i foråret. Holdene spiller alle mod alle, en eller flere gange, dog kan U18 holdene maksimalt møde hinanden 2 gange. Vinderne af turneringen bliver Sjællandske mestre.

 • U18 spilles over 3-5 runder, hvoraf de fleste runder spilles på hverdage.
 • U16 spilles over 3-5 runder afhængig af antallet af tilmeldte hold.
 • U14 spilles over 3 runder. Hvis antal tilmeldte hold kræver en runde mere, vil der blive lagt en hverdagsrunde ind.
 • Runderne spilles på faste dage og det er som udgangspunkt ikke muligt at flytte kampene/runderne. I bør derfor være opmærksomme på dette i forbindelse med fastsættelsen af DT-kampe og ønsker om spillefri i kredsturneringen. Dog kan et stævne ekstraordinært flyttes hvis:
  • Alle de deltagende klubber er enige herom
  • Såfremt enighed ikke kan opnås mellem alle klubberne kan enkelte kampe flyttes. Her er muligheden, at kampene spilles på hverdage, lokalt i klubberne. Den klub som ønsker kampene flyttet må påregne at spille disse som enkelte kampe på udebane.
  • Kampflytningerne er godkendt af SVBK senest 6 uger før oprindeligt kampdato, dog for runderne i december er fristen 3 uger før. Flyttes en kamp uden UU's accept, betragtes begge hold som udeblevne.

Terminer

DU14-HU14

DU16-HU16

DU18-HU18

1. runde

Lørdag 11. januar 2020

Søndag 1. december 2019

Hverdagsrunde uge 47

2. runde

Søndag 8. marts 2020

Søndag 15. december 2019

Hverdagsrunde uge 50

3. runde

Lørdag 28. marts 2020

Søndag 12. januar 2020

Hverdagsrunde uge 3-5

4. runde

 

Lørdag 14. marts 2020

Hverdagsrunde uge 10-11

5. runde

 

Søndag 29. marts 2020

Lørdag 28. marts 2020

 

Deltagende hold

Reglerne for deltagelse i SM (DM-kvalificerende turnering) er de samme som ved DM.

 • Der skal være 6 spillere på banen
 • Piger kan kun spille på pigehold og drenge på drengehold
  Dog må pigespillere spille på drengehold i HU14 rækken. I visse tilfælde kan Volleyball Danmark give enkeltstående dispensation i andre rækker også.
  Se mere i Reglement for Danmarksmesterskaber i volleyball for ungdomshold §11.
 • Det er tilladt 2. holdene at tilmelde sig SM.
  Dog skal holdene betragtes som 2 separate hold og spillerne må derfor kun spille for det samme hold hele turneringen. Spillerne må ikke skifte hold undervejs.
  2. holdene kan ikke kvalificere sig ikke til DM. Dog kan Volleyball Danmark tildele dem et wildcard, såfremt der er ledige pladser.
  Se mere i Reglement for Danmarksmesterskaber i volleyball for ungdomshold §12.
 • Det er som udgangspunkt kun muligt at kvalificerer sig til DM gennem Sjællandsmesterskaberne. Volleyball Danmark kan dog tildele et wildcard til hold der ikke har deltaget SM-turneringen, såfremt at der er ledige pladser.

Vi anbefaler at læse SVBK's Ungdomsreglement samt Volleyball Danmarks ”Reglement for Danmarksmesterskaber i volleyball for ungdomshold” igennem.

 

Turneringsgebyr:         Kr. 1.000,00  som opkræves efterfølgende.
Tilmeldingsfrist:          Tilmeldingen skal være kredssekretariatet i hænde senest mandag 21. oktober 2019 for U16 og U18 hold.
                                      For U14 hold er fristen mandag den 25. november 2019. Tilmeldingen skal ske på www.svbk.dk.
Licens:                         Spillere, der deltager på et turneringshold, skal have indløst personlig licens. Læs mere: http://www.volleyball.dk/index.php/turneringer/licens-holdsedler

 

Sjællandsmesterskabet og Kvalifikation til Danmarksmesterskabet

Selve turneringen er afgørende for Sjællandsmesterskabet. De 4 bedst placerede hold kvalificerer sig til Danmarksmesterskaberne for ungdom.

Bolde

Arrangøren har pligt til at stille med kampbolde, som opfylder de Officielle Volleyballreglers krav. Arrangørklubben vælger hvilken model/type bold der skal spilles med. Et hold kan ikke nægte at spille med en godkendt bold.

AFBUD TIL KAMP

Procedure for afbud til turneringskampe:
Såfremt en klub senest 17 dage før en kamp meddeler Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., at den ikke kan stille hold til en kamp, bortfalder bøden, men kampen betragtes som udeblivelse. Såfremt en klub melder afbud til kamp senere end 17 dage før en kamp, skal klubben:

 • Kontakte Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.t, arrangørklubben og modstanderklubberne og meddele dem, at den ikke kan stille hold. 
  I kan finde kontaktpersoner og klubinformationer her.
 • Såfremt en klub melder afbud senere end 48 timer før kampstart, skal afbuddet også meldes telefonisk.

Udskriv E-mail

Sjællands Volleyball Kreds ~ Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby ~ Tlf. 26 80 23 95 ~ svbk@svbk.dkFB