Årets SVBK'er 2022 – Jan Kold, Lyngby-Gladsaxe VolleySVBKer2022

Årets SVBK’er beskrives af klubben som en person, der har en ydmyghed og en troværdighed, der inspirerer alle frivillige omkring personen. Ja-Hatten er altid på, og der haves en fantastisk evne til at engagere frivillige, lige fra trænere og holdledere til enkelt opgaver på klubbens træningslejre mv. Der bakkes altid op, hvis man har en ide – og der er altid en villighed til at spare omkring de ideer de frivillige har. Det giver en ro i klubben, at denne person altid finder en vej, hvis der mangles frivillige et sted.
Årets SVBK’er selv, bruger min. 12 timer om ugen på frivilligt arbejde med volleyball. Det dækker over arbejdet som bestyrelsesmedlem, træner, politiker i den idrætslige interesseorganisation i Gladsaxe samt deltagelse i et utal af politiske og administrative møder og arrangementer.
Der er selvfølgelig tale om Jan Kold fra Lyngby-Gladsaxe Volley.
Jan har siddet i Lyngby-Gladsaxes bestyrelse siden klubben blev dannet og før dette i moderklubben Gladsaxe Volleyball Klub. De senere år som formand. Jan har siden han stiftede bekendtskab med volley i 2002 arrangeret et utal af stævner for SVBK, og gjort det med en sikkerhed og autoritet, så alle fik en god oplevelse med hjem. Mange er blevet inspireret af Jans måde at afholde kidsstævner, lave skoleprojekter, arrangere sommerferieaktiviteter, træningslejr og skolestævner – han er bare en helt unik dygtig organisator.
Dette bekræfter SVBK’s egen kredssekretær også med ordene ”at det er dejligt at have Jan som leder, for han er sådan en "go-to" person, når tingene fx brænder og der mangler haller, fordi vi har for mange hold med. Jan er altid hjælpsom og gør altid tingene ordentligt.”
Det er derfor en fornøjelse at ønske Jan Kold tillykke med titlen som Årets SVBK’er 2022.

 

 Logo kids programmer trænerklubben  cityvolleyBeachvolleybedstevolleyvolleypedia

Sjællands Volleyball Kreds ~ Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby ~ Tlf. 26 80 23 95 ~ svbk@svbk.dk ~ CVR. 40298215