Årets Ungdomsklub 2022

Årets Ungdomsklub 2022 - VK Vestsjællanduklub2022

Klubben tilbyder både volleyball og beachvolley på alle niveauer og til alle aldersgrupper, fra Ramasjang til børnehavebørnene og deres forældre til de yngste kidsspillere på 6 år og op til Bedstevolleyspillerne på 50+.

Det er ikke kun pga. klubbens resultater, men også for det sociale arbejde der bliver lagt i ungdomsarbejdet og arbejdet med områdets skoler. Her kan vi bl.a. nævne sidste uges Korsør/Slagelse mesterskab med 900 elever på 29 græsbaner.

Blandt andet skriver en forælder til 2 ungdomsspillere i klubben:

"Klubben gør en stor indsats både for bredden og for talentmiljøet. Lige fra forældre/kids-træning til støtte til at kunne deltage på volleyskolen i Brøndby.

Klubben løfter et stort socialt ansvar bl.a. når der afvikles kids- og ungdomscamps til jul, påske, sommer og den årlige Camp med overnatning i efterårsferien.

Derudover er der super sjove events til påske, jul og sommer mv - og f.eks. volley in the dark. :-)

Camps og events er gratis og med forplejning så alle har mulighed for at deltage og medbringe en ven.

Mine piger på 12 år fortæller om en stærk fællesskabsfølelse også på tværs af holdene. De store (også ligaspillere) hjælper, støtter og hepper på de små - det samme gælder på tværs af køn.

Klubben prioriter ligeledes at der deltager gode trænerkræfter til kampe og stævner, hvilket har stor betydning både for trivsel og udvikling blandt spillerne.

Særlig ros til klubben for at ansætte brasilianske Lucas Sais som ungdomstræner for DU15 og HU17 – der med sit rolige væsen, ordentlighed og store volleykundskab. Han bidrager i høj grad til gode værdier og udvikling på ungdomssiden."

Tillykke til årets ungdomsklub: VK Vestsjælland.

Udskriv