SVBK's Ærestegn 2020

SVBK's Ærestegn 2020 - Jørgen Erik Christensen (Team Køge)aerestegn2020

Han startede i klubben i 1974 som spiller og blev hurtigt ungdomstræner og senere formand i en lang årrække. I starten af 90’erne søgte han mod andre sportsgrene og var således i flere år formand for Køge Atletikklub og senere næstformand i Køge kano & kajakklub. Samtidig har han i en lang årrække været meget aktiv i dansk skoleidræt, hvor han dels har siddet i ledelsen, dels været praktisk afvikler af en uendelig række af skolestævner indenfor volleyball, atletik og høvdingebold. Disse frivillige opgaver har han fortsat efter at han blev pensioneret i 2015.

I forbindelse med Jørgen Eriks pensionering tog han kontakt til Team Køge Volley og tilbød sig selv som kidstræner. Han havde igennem flere år holdt kontakten til klubben, da han som skoleleder på Asgård skole har været meget tæt på Team Køge Volleys eksplosive udvikling siden 2003.

Jørgen Erik viste hurtigt sine pædagogiske og idrætslige evner ved, at stabilisere klubbens kidstræning og gennem sit venlige og opmærksomme væsen, at fastholde nye spillere i klubben. Dette arbejde har resulteret i, at klubens Kids- og Teengruppe nu er i rivende udvikling, hvor Jørgen Erik er en meget central figur i både træning samt organisering af deltagelse i Grand Prix, weekend- og Teenstævner.

Endvidere meldte Jørgen Erik sig selv som kandidat, da Team Køge Volley i 2018 skulle finde ny formand. En post han siden har bestredet på fornemste vis. Tillige har han nyligt indvilget i at varetage kassererposten indtil klubben får en mere permanent løsning på denne plads.

Udover alle de nævnte opgaver og tiltag har Jørgen Erik ved et utal af arrangementer vist, at han altid er klar til at løse en frivillig opgave med stor ansvarlighed og faglig dygtighed. Således har han været tovholder og underviser på Team Køge Volleys store skoleprojekt i efteråret 2019, afvikler af kommunale idrætsdage, afvikler af Novo Kidsvolleystævner og lokal arrangør af DU17 EM-kvalifikationen på Asgård skole i september 2019.

Jørgen Erik er en af den slags personer, som enhver klub ville drømme om at have tilknyttet. Team Køge Volley vil med denne indstilling vise ham den respekt og anerkendelse, som han fortjener for sit altid engagerede og utrættelige frivillige arbejde for volleyball og idræt for unge mennesker.

Udskriv E-mail

Sjællands Volleyball Kreds ~ Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby ~ Tlf. 26 80 23 95 ~ svbk@svbk.dkFB ~ CVR. 40298215