tilmelding knap

Grand Prix turneringen (GP) er et helårligt tilbud med 10-12 stævner i perioden ultimo september til ultimo april/primo maj.

GP LogoHoldene møder hinanden efter niveau og målet med denne turnering er, at holdene skal have så mange jævnbyrdige kampe som muligt.
Med en helårlig Grand Prix turnering, giver vi nye hold mulighed for, at spille turneringskampe uanset hvornår på sæsonen holdet starter op.

Det er en rigtig god idé at have et login og være logget ind når man laver sin tilmelding. Det giver én mulighed for at ændre og slette sin tilmelding selv. Er man ikke logget ind, skal man sende en mail til svbk@svbk.dk.

Nyhed! Til netværksmødet i juni blev SVBK opfordret til at prøve en ny række af hvor spillere svarende til U12-13 årgangen kunne prøve 6-mandsvolley af men med Teen1 regler - en overgang fra kids til ungdom. Det har SVBK's UU besluttet at prøve af til 2 stævner i efteråret. 19/9 og 20/11. Rækken kommer til at hedde U13 Teen3, da det minder om det gamle Teen3 spil. Dog vil der blive spillet på alm. stor bane (9x9m) og ikke en forkortet udgave som man gjorde i Teen3. Vi starter det op som en mix-række.

 

 personliglicens logoLogo kids programmer trænerklubben  cityvolleyBeachvolleybedstevolleyvolleypedia

Sjællands Volleyball Kreds ~ Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby ~ Tlf. 26 80 23 95 ~ svbk@svbk.dkFB ~ CVR. 40298215