tilmelding knap

Grand Prix turneringen (GP) er et helårligt tilbud med 10-12 stævner i perioden ultimo september til ultimo april/primo maj.

GP LogoHoldene møder hinanden efter niveau og målet med denne turnering er, at holdene skal have så mange jævnbyrdige kampe som muligt.
Med en helårlig Grand Prix turnering, giver vi nye hold mulighed for, at spille turneringskampe uanset hvornår på sæsonen holdet starter op.

7.-11. stævne har været aflyst grundet Covid-19 nedlukningen i foråret 2021. 12. og 13. stævne er afhængige af de kommende retningslinjer i de næste faser af genåbningsplanen. Kravet for at stævnerne afvikles er at der skal være et forsamlingsforbud på min. 50 personer.

Find Corona-retningslinjerne her. Disse vil blive opdaterede løbende.

Det er en rigtig god idé at have et login og være logget ind når man laver sin tilmelding. Det giver én mulighed for at ændre og slette sin tilmelding selv. Er man ikke logget ind, skal man sende en mail til svbk@svbk.dk.

 

Sjællands Volleyball Kreds ~ Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby ~ Tlf. 26 80 23 95 ~ svbk@svbk.dkFB ~ CVR. 40298215