Ungdom

SVBK arbejder hele tiden på at have mange og de rigtige tilbud til børn i alle aldre og niveauer.

Her er et oversigt over de forskellige tilbud der er i vores kreds for børn og unge:

Kidsvolley

er for alle børn op til 5. klasse. Her er det sjov og leg der er temaet, hvilket går igen i kidsstævnerne der afholdes i en ånd, hvor vi alle hjælper hinanden, lige fra den helt grønne forældrecoach til den gamle landsholdsspiller, der har sit barn med på et hold. 
Spillet er baseret på 5 levels, der fra simple kaste- gribespil udvikler børnene til at kunne spille volleyball, inden de kommer i 6. klasse og skal videre til ungdomsrækkerne. Kidsvolley er sved på panden gennem gennem sjov og leg. 

Teenvolley

er for unge i 6-8 klasse, der måske er kommet lidt sent i gang med volleyspillet, eller for et par erfarne volleyvenner der gerne vil lidt mere.
Teenvolley spilles på to levels så alle kan være med, banen er en badmintonbane med volleyballnet, og et hold består af 2-3 spillere - kan det være simplere? 
Teenvolley er "win win". Alle kan komme ud og spille selv når holdet ikke har 6 spillere, teknikken udvikles lynhurtigt, da der er mange mange boldberøringer, spillerne står selv for afvikling af kampene - der skal bare være en voksen til stede - og dermed er det ikke noget der belaster træneren.

Ungdomsvolley

er 6 mands volleyball for unge fra 12 - 21 år. Her bliver der gået lidt mere til stålet, da det er her alle de færdigheder spillerne har tilegnet sig i kids- og teenspillet, folder sig ud i fuld flor. Der spilles typisk to forskellige turnering, nemlig Grandprix-turneringen, hvor alle kan være med pga. det geniale system, hvor holdene mødes efter styrke og ikke efter alder, og den DM-kvalificerende turnering (i SVBK er det Sjællandsmesterskaberne, fork. SM), hvor alle de officielle regler omkring køn, alder, antal spillere etc. skal overholdes. 
Sæsonen afsluttes altid med de officielle Danmarksmesterskaber i henholdsvis U14, U16, U18, U21 samt Teen 2 U14, hvor sæsonen kulminerer og hvor der spilles volleyball af høj klasse.

Udskriv E-mail

 Logo kids programmer trænerklubben  cityvolleyBeachvolleybedstevolleyvolleypedia

Sjællands Volleyball Kreds ~ Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby ~ Tlf. 26 80 23 95 ~ svbk@svbk.dk ~ CVR. 40298215