Teenstævner

TILMELDINGSPROCEDURE
Fra sæson 23/24 sker tilmeldig til teenstævner i SVBK i Latourna.

For at kunne tilmelde hold skal klubben være oprettet og man skal selv være oprettet som bruger i systemet. 
Hvis du ikke har et login, kan du oprette et login på siden (nederst højre hjørne).
Efterfølgende kan I tilmelde jeres hold på siden. 

TILMELDINGSFRIST 
Tilmeldingsfristen til et teenstævne er søndag før det aktuelle stævne (hele dagen inkluderet), hvilket også er sidste frist for selv at afmelde et tilmeldt hold. Efterfølgende afbud skal meddeles direkte til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og evt den lokale arrangør hvis dette sker efter kl. 12.00 om fredagen.
Bemærk: Det kan være muligt, at eftertilmelde hold, ved at kontakte Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

PROGRAM
Det endelige turneringsprogram laves torsdag inden stævnet og evt. justeres i hallen på dagen hvis der er sidste øjebliks afbud.
Husk at ringe, såfremt I bliver forsinket og at melde Jer til stævnelederen straks ved ankomsten.

Skulle der være klubber, der skal være arrangør og har brug for vejledning eller et opstartmøde om hvad det betyder at være arrangør, er I velkommen til at kontakte kredssekretæren.

Vær opmærksom på at fra sæson 22/23 må der max være 2 spillere på banen i U16/8-9.kl. A-niveau rækkerne (hvis rækkerne er niveauinddelt). Det er tilladt at være 3 spillere på et hold, men med 3. spiller som udskifter.


PRIS

kr. 150,- pr. hold pr. stævne.
Deltagergebyret opkræves efterfølgende til klubben.
Hold, der melder afbud efter tilmeldingsfristens afbud, hæfter for tilmeldingsgebyret.

Udskriv E-mail

 Logo kids programmer trænerklubben  cityvolleyBeachvolleybedstevolleyvolleypedia

Sjællands Volleyball Kreds ~ Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby ~ Tlf. 26 80 23 95 ~ svbk@svbk.dk ~ CVR. 40298215