GP Logo

SVBK bakker op omkring forbundets suspenderingen af alle kamp- og stævneaktiviteter gældende fra den 12. marts og sæsonen ud grundet stigende risiko for smittespredning af Corona-virus.
Dette vil sige at kampe i kredsturneringen, kredspokalen og ungdoms SM ikke spilles færdigt. Alle stævner (kids, teen, GP og alt. stævner) aflyses ligeledes resten af sæsonen.
Læs mere her: https://www.facebook.com/svbk.dk/posts/2764444500303617

Tjek i oversigten hvornår der er tilmeldingsfrist. Tilmeldingen kan ikke lukkes for det enkelte stævne. Hvis I vil tilmelde et hold efter fristen, skal I kontakte kredssekretæren på svbk@svbk.dk eller 26 80 23 95.

Vejledning til tilmelding

Fra 2019/20 sæsonen vælger man selv det niveau/række man ønsker at deltage i. Der vil derfor heller ikke være en rangliste efter seedning eller et finalestævne.
Hvis man synes at holdet ligger niveaumæssigt mellem 2 rækker, kan man skrive det i bemærkningsfeltet. Hvis man er i tvivl om hvilken række, man bør melde holdet til, kan I bruge følgende retningslinjer (det er ikke sikkert de gælder alle, men det kan hjælpe jer lidt på vej i starten):

Niveau A / Sort: pige- og drengehold med rutinerede U18 og U16 spillere på holdet
Niveau B / Rød: her kan der være forskellige typer hold, alt fra gode U14 hold, U16 hold med både rutinerede og nye spillere, U18 begynderhold. Afhængig af tilmeldte hold kan det være at holdene i drengerækken bliver placeret i hhv. Sort eller Grøn (skriv evt. en bemærkning hvis I har ønsker).
Niveau C / Grøn: pige- og drengehold som består hovedsageligt af U14 spillere og/eller nybegyndere.


Ved mix-hold (MU14, MU16 og MU18) må I gerne skrive i bemærkningerne om holdet skal spille i pige- eller drengerækken. Hvis I er i tvivl hvilken række mix-holdene bør tilmeldes i, er I altid velkommen til at kontakte SVBK's kredssekretæren.

Hvis du skal slette et hold (melde afbud til et stævne), skal du skrive til svbk@svbk.dk eller 26 80 23 95 hurtigst muligt.

Forsøg til 1. GP stævne
SVBK's UU besluttede på sidste møde - og på baggrund af netværksmødet i juni 2019 - at holdene kan ønske, hvor mange kampe de vil spille til det første GP. Det er for at imødekomme de forskellige baggrunde klubberne og holdene kommer fra generelt men også den pågældende weekend: nogen synes stævnerne bliver lange, andre synes de er passende og nogle gange kan det afhængig af weekenden og eventuelle seniorkampe.
I første omgang er det kun et forsøg til 1. GP, for at se om det virker i praksis.
I feltet "Antal kampe" kan I skrive f.eks. "2" eller "2-3".

 

Sjællands Volleyball Kreds ~ Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby ~ Tlf. 26 80 23 95 ~ svbk@svbk.dkFB ~ CVR. 40298215