Årets SVBK'er 2024

Årets SVBK'er 2024 – Henrik Mørch, Enghave VKårets svbker2024

Indstillingen modtaget fra Enghave:

Vi vil gerne indstille Henrik Mørch til prisen som Årets SVBK'er 2024 for hans exceptionelle bidrag til Enghave Volleyball klub og Kidsvolley i Danmark. Henrik har været et vigtigt medlem af klubben i hele 50 år af klubbens levetid på 60 år, hvilket er en imponerende præstation i sig selv. Men hans betydning for klubben går langt ud over hans lange medlemskab.

Henrik har haft forskellige ledelsesroller i klubben, herunder som bestyrelsesmedlem og formand i flere længerevarende omgange. Han har været en vigtig drivkraft i udviklingen af klubben og har arbejdet hårdt for at skabe en positiv og inkluderende klubkultur, hvor alle føler sig velkomne.

Som træner har Henrik været en stor inspiration for både herre-, dame- og kidsvolleyholdene. Han har brugt utallige timer på at forberede træninger og stævner, og hans entusiasme og dedikation har været en vigtig faktor for holdenes succes.

Henrik har været omdrejningspunktet for at etablere kidsvolley afdelingen i klubben og har været en vigtig mentor for de unge spillere. Han har altid været tilgængelig og har brugt sin tid og energi på at støtte og motivere dem, så de kan udvikle sig både som spillere og som mennesker. Henrik har været stævneansvarlig for utallige kidsvolleystævner i Bavnehøjhallen til glæde for børn på Sjælland.

Henrik har været en vigtig faktor i at fastholde klubbens identitet gennem årene. Som et af klubbens længstvarende medlemmer har han en dyb forståelse for klubbens historie og traditioner og har arbejdet hårdt for at bevare og styrke disse værdier.

Henrik har været dybt involveret i klubben og har spillet en central rolle i at sikre et succesfuldt generationsskifte, der vil sikre, at klubben kan fortsætte med at være et vigtigt sportsligt og socialt samlingspunkt. Hans engagement og indsats har været afgørende for, at klubben har kunnet tiltrække og fastholde nye medlemmer og sikre en stabil og bæredygtig fremtid.

Henrik er en sand ildsjæl og en inspirerende rollemodel for alle i klubben. Hans utrættelige arbejde og engagement har været en vigtig faktor i klubbens succes, og han er en uvurderlig ressource for volleyball sporten i Danmark.

Udtalelse fra en spiller som har været i klubben i over 20 år: 

"Henriks træninger om de er for børn eller voksne formår at inkludere høj og lav, dygtig og uerfaren i kærlighed til sport og bevægelse. Og han har sørget for at mange af de børn der ikke oplevede at passe ind andre steder, fik et sted at være og et sted lære om bevægelser og holdånd.

Han har været et stabilt holdepunkt for mange børn og unge, der altid møder ham igen med et smil og har været medvirkende til at flere er vendt tilbage til klubben som voksne, fordi de føler sig hjemme og velkommen her."
 
60 år efter at Enghave Volleyball Klub blev etableret og 50 år efter Henrik blev medlem, og efter endnu en længerevarende periode som formand, har han nu valgt at give stafetten videre til yngre kræfter i klubben. Det er Henriks fortjeneste, at klubben kan overdrages i en stærkere og bæredygtig tilstand.

Henrik fortsætter i klubben som mix-spiller, hvor hans erfaring som træner og spiller på højt niveau, vil være til stor inspiration for holdet.

 

Udskriv E-mail

 Logo kids programmer trænerklubben  cityvolleyBeachvolleybedstevolleyvolleypedia

Sjællands Volleyball Kreds ~ Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby ~ Tlf. 26 80 23 95 ~ svbk@svbk.dk ~ CVR. 40298215