SJÆLLANDSMESTERSKABER U15 & U17

Ungdomsudvalget har besluttet at fortsætte den fleksible forma fra 2023/24 sæsonen. I stedet for at spille på bestemte runder som tidligere, spilles der ligesom senior Mixrækkerne: løbende trekantstævner som er planlagt på samme måde som seniorrækkerne. Her har man inden planlægningsperioden mulighed for at melde spillefri ønsker og haltider ind, hvorefter kredssekretæren planlægger sæsonen. Rækkerne følger også de samme regler om kampflytninger som seniorrækkerne. Se Propositioner §2.7.

Vinderne af turneringen bliver Sjællandske mestre. SVBK forbeholder sig retten til at tilpasse programmet i tilfælde af afbud/trækninger i rækken. Tilpasningen kan også forekomme med kort varsel, hvis der ikke er betydelige ændringer i tidspunkt eller spillested.

Vær obs på at sidste runde i hver række er fastlagt og kan ikke flyttes.

U15 sidste runde: ikke defineret endnu dog enten 5. eller 6. april 2025.

U17 sidste runde: ikke defineret endnu


Deltagende hold

Reglerne for deltagelse i SM (DM-kvalificerende turnering) er de samme som ved DM.

  • Der skal være 6 spillere på banen
  • Der spilles i en pige- og en drengerække.
    Piger kan vælge at spille på drengehold, men kan ikke samtidig spille i pigerækkerne jf. Volleyball Danmarks Fælles turneringsreglement §12 stk. 4.
  • Det er tilladt 2. holdene at tilmelde sig SM.
    Dog skal holdene betragtes som 2 separate hold og spillerne må derfor kun spille for det samme hold hele turneringen. Spillerne må ikke skifte hold undervejs. 2. holdene kan ikke kvalificere sig til DM.
    Se mere i Volleyball Danmarks Ungdomsreglement §6 stk. 2.
  • Det er som udgangspunkt kun muligt at kvalificerer sig til DM gennem Sjællandsmesterskaberne.

Vi anbefaler at læse SVBK's Ungdomsreglement samt Volleyball Danmarks Ungdomsreglement igennem.

 

Turneringsgebyr:    Kr. 1.000,00  som opkræves efterfølgende. 
Tilmeldingsfrist:  Tilmeldingen skal ske senest søndag 29. september 2024

    
Sjællandsmesterskabet og Kvalifikation til Danmarksmesterskabet

Selve turneringen er afgørende for Sjællandsmesterskabet. De 4 bedst placerede hold kvalificerer sig til Danmarksmesterskaberne for ungdom.

Aldersgrænser

DU17/HU17:  født i 2008 - 2009
DU15/HU15: født i 2010 - 2012

Der er generelt dispensation for Kids-, Teen-, U15- og U17 spillere til at deltage på et hold i aldersgruppen umiddelbart over den aldersgruppe, som spilleren tilhører i forhold til ovenstående årgange. Der gives ikke dispensation nedad til SM. Dvs. at der fx ikke gives dispensation for U17 spillere til at spille med i U15 rækken.

Spillere, der deltager på et turneringshold, skal have en licens i den klub de repræsentere.

Bolde

Arrangøren har pligt til at stille med kampbolde, som opfylder de Officielle Volleyballreglers krav. Arrangørklubben vælger hvilken model/type bold der skal spilles med. Et hold kan ikke nægte at spille med en godkendt bold.

Dommer/Sekretær

UU påsætter dommer/sekretær (holdene fra stævnet) til hvert stævne. Alle dommere skal have gennemgået minimum den aldersvarende ungdomsdommerkursus (online). Der udbetales ikke dommerhonorar i SM-turneringen.

Afbud til kamp

Procedure for afbud til turneringskampe (ligesom seniorrækkerne):

Udeblivelser/afbud til kamp skal meddeles via mail eller telefonisk så modstandernes turneringsleder og eventuelle trænere og spillere får besked herom. Derudover skal SVBK kontaktes via mail eller telefon. Modstanderklubben skal kvittere modtagelsen hvis sendt pr. mail.

Har et hold 2 afbud/udeblivelser, fortsætter holdet i turneringen, men holdets resultater trækkes ud af turneringen. Er der under 48 timer til kampstart, skal holdet eventuelt følge mailen op med en opringning, hvis modstanderne ikke har kvitteret med modtagelsen af beskeden senest dagen før kampstart kl. 12.00.

Udskriv E-mail

 Logo kids programmer trænerklubben  cityvolleyBeachvolleybedstevolleyvolleypedia

Sjællands Volleyball Kreds ~ Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby ~ Tlf. 26 80 23 95 ~ svbk@svbk.dk ~ CVR. 40298215