Elektronisk kampskema

Fra januar 2024 kan det elektroniske kampskema benyttes af Danmarksserieholdene.

Find vejledning og videokurser her: https://www.volleyballdommer.dk/kampskema


Klublogin

Inden 1. kamp skal I huske at have oprettet et klublogin. For de klubber der har divisionshold, er dette allerede oprettet og I skal kontakte jeres turneringsleder.

Vejledning til oprettelse af klublogin her.
Videovejledning her: https://youtu.be/Z5ZgB9V_NKk

 

Inden kampen

Dommere

Da der i starten kun kunne ændres/tilføjes dommere 2 timer op til en kamp og kun hvis der allerede er påsat dommere på kampen, fik alle Danmarksseriekampe (DS) fra 1/1-2024 påsat fiktive klubdommere (fx Dommer Gentofte, Klubdommer 1 eller Klubdommer 2). Det er ikke tilfældet mere og man kan derfor bare taste dommernummeret ind direkte eller ændre de allerede påsatte fiktive dommere.
Når kampskemaet åbnes op og der skal noteres sekretærer, skal I også sørge for at ændre de fiktive dommere til de rigtige dommere ved at taste deres dommer nr ind.

Det er vigtigt at dommerne (hvis uddannede og registrerede i systemet) kender deres profil login, da de skal godkende kampskemaet med deres eget login efter kampen. Loginet er det samme man logger ind på minsport.volleyball.dk (licenssystemet) eller klubportalen.

Hvis I ikke anvender registrerede/udddannede dommere til kampen, beholder I de(n) fiktive dommer(e) og skriver vedkommendes navn(e) i bemærkningerne (= Match Comments i nederste højre hjørne). Dette gælder også wildcarddommere.
Hvis 1. dommeren ikke er registreret/uddannet, skal kampskemaet godkendes med nød-loginet som er sendt til klubbens kredskontakter.

Det er derfor vigtigt at dommerne kender deres dommer nr. og er registrerede i systemet. Det kan man tjekke her: https://resultater.volleyball.dk/ under menuen "Dommer". Er man uddannet men ikke registreret, sender man en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hurtigst muligt med navn, evt. dommer nr samt hvor og hvornår man er blevet uddannet (eller nogenlunde en periode - det man kan huske).

 

 

 

Udskriv E-mail

 Logo kids programmer trænerklubben  cityvolleyBeachvolleybedstevolleyvolleypedia

Sjællands Volleyball Kreds ~ Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby ~ Tlf. 26 80 23 95 ~ svbk@svbk.dk ~ CVR. 40298215