SVBK's Ærestegn 2024

SVBK's Ærestegn 2024 - Simon Øksnebjerg (Glostrup IC & SVBK)aerestegn2024

Talen til Simon Øknsebjerg fra formanden, Broberg:

Der var engang en ung volleyballspiller, der spillede i Hvidovre VK. Han var så heldig at få lov til at spille med nogle meget dygtige spillere. De havde det utrolig skægt sammen, men af hensyn til situationens alvor vil jeg ikke komme ind på hændelser ved julefrokoster og episoder i hans helt udæmpede vandseng. Hans holdkammerater var ikke blot dygtige, de var også stædige. De nægtede at modtage sidelæns selvom vores hovedperson havde være på kursus og lært at det var det helt nye. Så måtte han søge nye græsgange. Han blev i kommunen men spillede nu for Avedøre VK. Da den klub lukkede fortsatte han til Nørre G for til sidst at ende i Glostrup.

Det er selvfølgelig Simon jeg taler om. Simon kom ind i KVBK’s TU i starten af 90’erne. Han ville sørge for at lægge Glostrups kampe så kabalen kunne gå op. For ud over at spille, var han aktiv dommer og så var han jo også træner for indtil flere hold og han kunne jo ikke være på to steder samtidigt. (sjovt nok, så var det en tro kopi af min start i TU).

Simon var i TU i nogle år, men det var jo ikke nok for ham. Han kastede sin kærlighed på ungdomsvolleyen og jeg har ikke helt tal på hvor mange år Simon har siddet i UU. Men jeg ved at han i store perioder har været formand for udvalget og også medlem af bestyrelsen. Simon var med helt fra start med Kids- og Teenvolley og har været et stort aktiv når regler skulle diskuteres og spillet skulle udvikles. Han har jo opholdt sig så meget i hallerne, at han hele tiden har haft fingeren på pulsen.

I bestyrelsesarbejdet har vi ikke altid været enige om alt, men jeg føler at vi i de senere år har nærmet os hinanden på de punkter hvor bølgerne tidligere gik højt. Du har I dit virke i både udvalg og bestyrelse været seriøs, tænksom, velforberedt og knaldhamrende dygtig. At du så også er utroligt godt selskab trækker bestemt ikke ned i den samlede vurdering.

Nu har du valgt at sige stop med dit virke i kredsen, fordi du vil have lidt mere tid med familien. Det under vi dig skam. Vi fra bestyrelsen vil gerne takke dig for dit mangeårige virke i først KVBK og siden SVBK. Det gør vi ved at give dig SVBK’s ærestegn, som vi mener du mere end fortjener.

Udskriv E-mail

 Logo kids programmer trænerklubben  cityvolleyBeachvolleybedstevolleyvolleypedia

Sjællands Volleyball Kreds ~ Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby ~ Tlf. 26 80 23 95 ~ svbk@svbk.dk ~ CVR. 40298215