Årets Ungdomsklub 2024

Årets Ungdomsklub 2024 -  Rosenlund Volleyuklub2024

Klubben blev startet i 1974 af nogle volley-ildsjæle.

Klubbens rødder solidt plantet på en skole, og i hallerne ved skolen. Der er stadig aktive medlemmer som var med til at stifte klubben.

Klubben fokuserer hovedsageligt på at udvikle ungdomsspillere, og at tilbyde spillere et udviklingsforløb svarende til deres kompetencer og ønsker, når de bliver seniorer, så lysten til at spille volleyball fastholdes. 

Klubben tilbyder Ramasjang-Volley, hvor fokus er på leg og glæde ved boldspil for børn mellem 3-6 år sammen med en forælder. Forælderen behøver ikke vide det mindste om volley - men skal blot have lyst til 45 minutters leg med sit barn efter instruktion af holdets træner.

Ramasjang er opdelt i to grupper: Minisjang for de 3-4 årige sammen med en forælder og Ramasjang for de 5-6 årige delvist sammen med forælder.

De tilbyder Minivolley for de 7-8 årige og her forventes ikke forældredeltagelse. Der er fokus på mere bold og sammenspil svarende til kids level 0 og 1. Der er mulighed for, at forældre kan vente i klublokalet, mens børnene er i hallen.Ungdomsrækken består af spillere i alderen 7 til 17 år. De tilbyder U13, U15 og U17. Alle spillere tager med til stævner og deltager i overnatningsstævne når det er muligt.

Der afholdes fastelavn og andre arrangementer for ungdomsspillerne.
Det er en udviklingsorienteret klub med medlemsfremgang, der har hold helt fra Ramasjang til en seniorafdeling med både kvinde-, herre- og mixhold.
Der er en masse passionerede trænere, ledere og forældre i klubben, og flere af dem er blevet fastholdt over en årelang indsats, som i høj grad skyldes den gode atmosfære i klubben.

Og tænk, det startede med en lærer og nogle elever. Læreren er stadig i klubben!

Kæmpe tillykke til Rosenlund Volley med titlen som ÅRETS UNGDOMSKLUB 2024!

Udskriv E-mail

 Logo kids programmer trænerklubben  cityvolleyBeachvolleybedstevolleyvolleypedia

Sjællands Volleyball Kreds ~ Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby ~ Tlf. 26 80 23 95 ~ svbk@svbk.dk ~ CVR. 40298215