SVBK bakker op omkring forbundets suspenderingen af alle kamp- og stævneaktiviteter gældende fra den 12. marts og måneden ud grundet stigende risiko for smittespredning af Corona-virus.
Dette vil sige at kampe i kredsturneringen, kredspokalen og ungdoms SM ikke spilles i marts. Alle stævner (kids, teen, GP og alt. stævner) aflyses resten af marts.
Læs mere her: https://www.facebook.com/svbk.dk/posts/2764444500303617

Derfor er GP den 22. marts i Rødovrehallen aflyst.


Grand Prix turneringen (GP) er et helårligt tilbud med 10-12 stævner i perioden ultimo september til ultimo april/primo maj.

GP LogoHoldene møder hinanden efter niveau og målet med denne turnering er, at holdene skal have så mange jævnbyrdige kampe som muligt.
Med en helårlig Grand Prix turnering, giver vi nye hold mulighed for, at spille turneringskampe uanset hvornår på sæsonen holdet starter op.

GP reglementet GP tilmelding 

Projekt med Skåne

I sæsonen 2018/19 startede vi et samarbejde med det Skånske forbund som vi har været meget tilfredse med og er derfor glade over at kunne fortsætte med. Vi har taget 2 GP-stævner ud pr. halvår, hvor det ene afholdes i Danmark og gæster svenske hold, mens det andet afholdes i Sverige hvor vi sender vores hold til.
I første omgang er der mest fokus på U16/18 holdene til disse stævner, men det betyder ikke U14 holdene ikke skal spille GP disse weekender. Blot at U16/18 holdene ville have prioritet.

Til stævnerne i Sverige bestiller SVBK bus til de svenske haller. Derfor er det meget vigtigt, at I skriver hvor mange I bliver i alt i bemærkningerne til disse stævner (spillere og trænere). Og husk at I skal have pas eller anden billedelegitimation med. Der garanteres pladser for spillerne og 1 træner pr. hold. Er der ekstra pladser ledige, vil holdene får mulighed for at tage flere med efter først-til-mølle-princippet.

Sjællands Volleyball Kreds ~ Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby ~ Tlf. 26 80 23 95 ~ svbk@svbk.dkFB ~ CVR. 40298215